Friday, 29 March 2013

Sakit GiGi

hi,,i'm back,,ri ni dya nak cita,,yang sakit gigi amat la perit nye.dya da sakit ggi ni nak dekat seminggu..xtw la nak wt cmne,,skit sgt2,,bg korang cabut o tampal lg okey,,dya pnye ggi ni blubang,,,sabar jela ,,nak makan pn susah,,,cm ne nak wat ni..??? da lame sgt skit,,siapa yang bce blog ni,,pless suggest kat dya cmne nak ilangkan sakit gigi ni..PLEASE HELP ME!!!! 



SaKiT giGi

Wednesday, 9 January 2013

SPort

hi..dya nk shre cte about play ntball,,yg dya xleh lpe,,the best mment,,,kte owg dpt tmpt ke2 ,,ok la ,,dpt gak tmpat,,hsil lthan pg n ptg ,,dpt gak tmpat (^_^) kteowg,,mula2 dya xcye gak,,ngt xleh wt,,hehe,,, nie dya nak shre pic ,,time main netball at TATIUC    




 
 
 
ermm ok xpic nie,??,,hehe,,k la cmpai cni je la dya dpt shre ngn  korang .
 
 

work

hi,,lme dya xon blogg,,msti korg miss kat dya an,,huhuhu...ry ni dye nk kngsi ngn korg,,time cti dya wt pe?????  syok gak cti nie ,.dpt kmpul wet,,drpd duk mah mbsan kan n bsar kan bdn ,,better kje ..btul x?? hehehe,,dya jz  kje jge counter ,,ok la,,xla pnat sgt,,bst je..ckap ngn custmer,, mcm2 ragam,korg leh tgk,sbar je la eh,,tp ok la bleh ilg kan tnsion gak,,drpd diam,,btw kje jge counter,,The Best la (^_*)..stkat ni je la dya dpat shre ngn korang,,Cri lah pndptan ,,n snang utk bli apa y korang nak,,korang try la plak,,syok sgt,,,weee..ok la dya stop dlu la ,,nt ad mse dya shre ag ngn korang ek
 

salam (^_^)



Friday, 13 July 2012

....AkU >3>3

What i do ,,,,what i feel...what i think..and this my words.
namaku nadia,,name pgglan ku dya..untuk kegiatan formal
ku lbih ske kalau dipanggil nadia,,,kn  lebih serius,,huhuhu

aku punye bbrape hobi ,salah satu nye menonton tv
,,sometime membaca  buku,,haha,aku suka menonton cite drama
 ,,,je,,aku xminat tgk movie romantis,,bace bku romantis aku minat lah.
temka movie nye tdak jauh beza dengan buku yang aku baca :).

kalau sport aku minat sangat,,jangan tnya lah,,aku minat main netball..
kalau berenang aku tak minat lah,,tapi susah kalau disuruh mandi,,,hehehe..

ini blog kedua sya,,yang pertama sudah lupe kat mane,,blog  ini aku buat
untuk menuangkan apa yang pernah aku lakukan,rasa & pikirkan supAya
di masa akan datang  aku  boleh melihat kembali ke belakang, melihat diriku yang lame.

Dengan blog kita dapat merasakan hidup sekali lagi ;)

,,,.Salam...

#dya nadya#

Sunday, 3 June 2012